27 juni 2024

Overhandiging BOVEN-publicaties aan DG van EZK

Op 27 juni 2024 heeft wethouder Arno Bonte van de gemeente Helmond, tevens BOVEN-lid, op het symposium ‘Risks and Energy Transition’ twee BOVEN-publicaties aan Caroline Kollau, Directeur Generaal Klimaat en Energie van het ministerie van EZK overhandigd. Een korte samenvatting van de dag kunt u hier bekijken.

Het gaat om de publicaties:

Twee (van de zes) bestuurders die in de eerste publicatie aan het woord zijn, hebben hun bestuurlijke ervaringen met ‘hun’ energietransitie-initiatief in een videoboodschap op het symposium met de zaal gedeeld. De videoboodschap van wethouder Tanja de Jonge treft u hier, de videoboodschap van wethouder Frank van Kuppeveld kunt u hier bekijken. Ook Jop Fackeldey gaf namens BOVEN acte de présence middels een videoboodschap.

Prof. dr. Ira Helsloot, secretaris van de werkgroep BOVEN, heeft namens BOVEN een workshop op het symposium verzorgd. Zijn presentatie Risk policy for dummies – everything you always wanted to know about rational risk management, but were afraid to ask treft u hier.